Aan de slag als reseller

Wil je aan de slag als nieuwe SSL Reseller? Of ben je al een tijdje reseller bij Xolphin en wil je meer profijt halen uit het resellerprogramma? Met onderstaande informatie helpen we je graag op weg. Heb je nog geen reselleraccount? Bekijk hier dan de mogelijkheden.

Zelf beheren via het Control Panel

In het Control Panel beheer je  gegevens en certificaten van jezelf en je klanten. Bijvoorbeeld het aanvragen van nieuwe certificaten, het monitoren van - en communiceren over lopende aanvragen en het opnieuw uitgeven of verlengen van certificaten. Verder kun je hier facturen opvragen en betalen en contactpersonen en documentatie beheren. Voor de domeinvalidatie kun je naast de standaard validatie per e-mail, kiezen voor alternatieve validatiemethoden (CNAME validatie of bestandsupload).

Meer informatie

Automatiseren

Via de Xolphin API, of via de plugins voor HostFact of WHMCS, heb je de mogelijkheid het bestelproces volledig te integreren zodat je (of je klanten) direct vanuit je eigen systeem of website certificaten kunnen aanvragen. Lees meer over de automatiseringsmogelijkheden of start direct!

Meer informatie

Commerciële ondersteuning

Wil je SSL certificaten actief gaan verkopen aan je klanten? Of doe je dit al en wil je meer EV certificaten gaan verkopen? Wil je meer weten over de achtergrond van SSL en de validatieprocedure per type certificaat, voor een betere ondersteuning van je klanten? Wij merken dat er bij veel partijen dezelfde vragen spelen omtrent SSL, zoals:

• Wat is de toegevoegde waarde van een duurder certificaat en hoe verkoop je deze;
  • Hoe kan ik de validatieprocedure gemakkelijker, sneller en whitelabel laten verlopen;
  • Hoe zorg ik voor optimale SSL instellingen, zowel op het gebied van veiligheid als commerciële voordelen.

We bieden op verschillende gebieden ondersteuning aan onze resellers. Zo verzorgen we kosteloze maatwerk trainingen, afgestemd op de behoeften, vragen, huidige kennis en ervaring en die van jullie klanten. Daarnaast verzorgen we regelmatig tijd efficiënte webinars om nieuwe resellers op weg te helpen, maar ook over actuele onderwerpen.

Via de Reseller Update houden we onze resellers periodiek per e-mail op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in de markt en bij Xolphin. Je kunt je hiervoor via het Control Panel aan- of afmelden.

Ter promotie van EV certificaten met groene adresbalk kun je bij ons terecht voor tips, en mag je bij afname van minimaal 10 certificaten per jaar een gratis 1-jarig Comodo EV certificaat voor je eigen website aanvragen.

Heb je zelf goede ideeën ter promotie van je SSL producten, in de vorm van bijvoorbeeld een actie of een nieuwsbrief of heb je hierin advies nodig? We denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Online informatie

Naast dat we je graag persoonlijk op weg helpen, kun je 24/7 gebruik maken van veel handige tools en een uitgebreide online knowledgebase.

Productkeuze

Aanvragen

Validatie

Installeren

Beheren

SSL Certificaten vergelijken

SSL Certificaat Aanvragen

Validatie richtlijnen

SSL Check

Instellingen optimaliseren

Digitale handtekeningen vergelijken

Digitale handtekening Aanvragen

Aanvragen beheren

Download Rootcertificaten

Verlengen

Scans vergelijken

Scan Aanvragen

FAQ SSL certificaten

Heruitgeven

SSL Certificaat Wizard

CSR genereren voor SSL certificaat

FAQ Digitale Handtekeningen

Digitale handtekeningen Wizard

Check CSR met SSLDecoder