Control Panel

• Naast het monitoren van lopende certificaat aanvragen kun je in het Control Panel certificaten, account instellingen en facturen beheren. Dashboard Dit tabblad toont actuele zaken zoals aanvragen waarvoor actie nodig is, certificaten...

Lees meer

• Je kunt de toegang tot je account extra beveiligen door Two factor authentication (2FA) in te schakelen. Je kunt dit instellen per gebruiker, niet op account niveau. Voor het gebruik...