Cisco Content Services Switch 11500 - Installatie certificaat

Na uitgifte ontvang je het certificaat per e-mail. Je kunt het certificaat ook downloaden in het Control Panel.

Het certificaatbestand heeft dezelfde naam als de domeinnaam waarvoor het is aangevraagd, bijvoorbeeld www_sslcertificaten_nl.crt,

Installatie certificaat

1. Sla het toegezonden .p7b-bestand op op de Cisco CSS door middel van het volgende commando:
    CSS1150# copy ssl sftp ssl_record import www_sslcertificaten_nl.p7b PEM pkwachtwoord
    Let op: vervang pkwachtwoord met het wachtwoord dat is gebruikt tijdens het aanmaken van de Private Key.
  2. Koppel het certificaat met het volgende commando:
    CSS11500# ssl associate cert www_sslcertificaten_nl www_sslcertificaten_nl.p7b

Alle stappen voor de installatie van het certificaat zijn voltooid. Zorg dat de certificaatbestanden goed zijn beveiligd, en bewaar een backup van de private key en het certificaat op een veilige plek. Installeer ook de root en intermediate certificaten. Controleer met de SSLCheck of het certificaat juist is geinstalleerd en zorg voor een optimale configuratie van het SSL certificaat met deze tips en instellingen.