Cisco Content Services Switch 11500 - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Aanmaken CSR

1. Eerst moet een Private Key worden aangemaakt:
    ssl genrsa www_sslcertificaten_nl.pem 1024 mypassword
    Let op: vervang www_sslcertificaten_nl met de domeinnaam waarvoor het certificaat wordt aangevraagd en vervang mypassword met een eigen wachtwoord en bewaar dit zorgvuldig, dit is later vereist om het certificaat te installeren.
  2. Vervolgens moet het net aangemaakte Private Key gekoppeld worden aan een keynaam. Vervang wederom www_sslcertificaten_nl met de betreffende domeinnaam:
    ssl associate rsakey www_sslcertificaten_nl www_sslcertificaten_nl.pem
  3. Nu kan de CSR worden aangemaakt:
    ssl gencsr www_sslcertificaten_nl
  4. Er wordt gevraagd om een aantal velden met organisatiegegevens in te vullen.

De CSR verschijnt vervolgens op het scherm.