Trustmarks

Een Trustmark is een visueel signaal dat de veiligheid van uw website benadrukt en vergroot. Er bestaan verschillende varianten uitgegeven door verschillende CA's.

Waarom een Trustmark?

Een SSL certificaat beveiligt het transport van (persoons)gegevens en is zichtbaar in de url-balk door de https://, het slotje en in geval van een EV certificaat ook de groene adresbalk. Een trustlogo op uw website in combinatie met SSL, benadrukt dat uw website door middel van een SSL certificaat beveiligd is. Een trustlogo kan een plaatje zijn, of een actief script dat in een pop-up extra informatie geeft na een muisklik. Een trustlogo verhoogt de zichtbaarheid van uw SSL beveiliging en daardoor de betrouwbaarheid van uw website.

Xolphin Trustlogo 8 Thawte 1