Trustmarks GeoTrust

GeoTrust Site Seal

Met een Site Seal benadrukt u dat uw website gebruik maakt van een beveiligde verbinding. Er zijn twee varianten die, afhankelijk van het type certificaat, gratis te installeren zijn:

• GeoTrust Quick SSL Premium
    Bij dit certificaat krijgt u een dynamisch zegel dat de actuele datum en tijd weergeeft.
  • GeoTrust True Business ID
    Bij de standaard True Business ID, de EV en Wildcard variant krijgt u een dynamisch zegel dat de bedrijfsnaam uit het certificaat, de datum en tijd weergeeft.

Meer informatie en installatie instructies zijn hier te vinden.