Thawte Trusted Site Seal installatie

Wanneer u uw SSL Certificaat heeft geïnstalleerd, vergeet dan niet uw Secure Site Seal te installeren op uw website. Het promoten van uw beveiligde website is dé ideale manier om uw klanten een veilig gevoel te geven om uw beveiligde service te gebruiken.

Installatie instructies

Om het TrustLogo te installeren dient u scripting toe te voegen aan uw website. De complete installatie instructies vindt u op https://www.thawte.com/ssl/secured-seal/index.html. Deze instructies zullen u stap voor stap begeleiden om het script voor het Trustlogo, specifiek voor uw website, te genereren en te installeren.

Trustmark Thawte