Lotus Domino Go - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Aanmaken CSR

1. Tik mkkf in de command prompt om de MKKF Utility te starten.
  2. Druk op N om een nieuw key ring bestand aan te maken.
    Let op:  Het key ring bestand wordt in de huidige map geplaatst mits niet gespecificeerd.
  3. Geef voor de key ring een bestandsnaam op.
  4. Het volgende menu verschijnt, druk op W om met keys en certificaten te werken.
  5. Druk op C om een nieuwe Private Key en CSR aan te maken. Geef een wachtwoord op wanneer er om gevraagd wordt.
  6. Druk op P om de CSR in het PKCS#10 formaat te genereren.
  7. Druk op M om de vereiste organisatiegegevens in het certificaat request in te vullen/wijzigen.
  8. Druk op R om de Private Key en CSR aan te maken.
  9. Druk op X om terug te keren naar de command prompt. Bewaar de veranderingen in het key ring bestand.