Cisco Adaptive Security Device Manager - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Om de CSR aan te maken binnen Cisco ASDM:

1. Log in op de Cisco ASDM.
  2. Ga naar de Identity Certificates panel en klik op Add.
  3. Indien gewenst kan de bestaande key pair worden aangehouden, of kan een nieuwe pair aanmaken. Een nieuwe pair aanmaken is het zekerst, maar hiermee wordt mogelijk een bestaand certificaat overschreven.
  4. Geef de CSR- en organisatiegegevens op en klik op Select...
  5. Geef in het Certificate Subject DN scherm de rest van de vereiste gegevens op en klik OK om deze weer te sluiten.
  6. Klik op Advanced... om de Advanced Options te openen.
  7. Ga na dat bij het FQDN:-veld het juiste FQDN staat vermeld, pas deze desnoods aan, en klik OK.
  8. Klik onderaan op Add Certificate.
  9. Geef een naam en pad op naar een plaats om de CSR op te slaan.