Zimbra

• Log met uw browser in op de Zimbra Admin Console. Ga naar Certificates en klik op Install Certificate. Selecteer Target Server en klik daarna op Generate the CSR for the Commercial Certificate Authorizer. Zimbra maakt n...

Lees meer

• Sla alle bestanden tijdelijk ergens op. Geef de root- en intermediate certificaten hierbij de namen root.ca en intermediate.ca. Log met uw browser in op de Zimbra Admin Console. Klik op Install Certificate. Kies de opt...