Zimbra

Zimbra Logo

Zimbra is een bedrijf gericht op de ontwikkeling van open source pakketten voor e-mail, kalenders, taakbeheer, communicatie en samenwerking, zowel clients als servers.

• Log met uw browser in op de Zimbra Admin Console. Ga naar Certificates en klik op Install Certificate. Selecteer Target Server en klik daarna op Generate the CSR for the Commercial Certificate...

Lees meer

• Sla alle bestanden tijdelijk ergens op. Geef de root- en intermediate certificaten hierbij de namen root.ca en intermediate.ca. Log met uw browser in op de Zimbra Admin Console. Klik op Install Certificate. Kies...