Zimbra - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Log met uw browser in op de Zimbra Admin Console.
  2. Ga naar Certificates en klik op Install Certificate.
  3. Selecteer Target Server en klik daarna op Generate the CSR for the Commercial Certificate Authorizer. Zimbra maakt nu zowel een private key als een CSR aan.
  4. Kopieer de gehele CSR, inclusief alle streepjes, en sla deze op in een tekstbestand in een map waar u alleen (als root) bijkunt.