Synology DSM6 - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Log in op de webinterface van de Synology server, klik op Configuratiescherm en selecteer Beveiliging.

Synology DSM6 - Aanmaken CSR
  2. Kies in het menu voor Certificaat en klik op CSR.
  3. Selecteer Een CSR (Certificate Signing Request) aanmaken en klik op Volgende.

Synology DSM6 - Aanmaken CSR

4. Vul de gevraagde gegevens in. Let op: Vul in de regel Gemeenschappelijke naam je eigen domeinnaam in.

Synology DSM6 - Aanmaken CSR

5. De CSR is aangemaakt, klik op Downloaden om deze te downloaden.
    Let op: Het gedownloade bestand is een .ZIP file met hierin zowel je CSR (server.csr) als je Private key (server.key). Bewaar dit bestand goed, de Private Key is nodig tijdens de installatie.