Sybase Anywhere - Installatie certificaat

Installatie certificaat

1. Sla het certificaat ergens tijdelijk op.
  2. Ga naar Control Panel, dubbelklik op Administrative Tools en open Internet Services Manager.
  3. Rechtsklik in het linkermenu op de naam van de website dat moet worden beveiligd en kies Properties.
  4. Klik op tabblad Directory Security; klik daar op Secure Communications en daarna op Server Certificate.
  5. Klik Next in de Web Site Certificate Wizard.
  6. Kies de optie Process the Pending Request and install the Certificate en klik op Next.
  7. Selecteer het bestand vanuit de locatie waar het in stap 1 is opgeslagen, en klik op Next.
  8. Klik na de samenvatting tweemaal op Next. Het certificaat is geïnstalleerd.
    Let op: vergeet niet een SSL poort te koppelen aan de website. Indien er meerdere websites op deze server draaien, dienen deze ook tevens elk over een eigen IP-adres te beschikken.

Om de root- en intermediate certificaten te installeren, kan de volgende handleiding worden gebruikt:

Microsoft IIS 5.0+ - Installatie root- en intermediate certificaten

Alle stappen voor de installatie van het certificaat zijn voltooid. Zorg dat de certificaatbestanden goed zijn beveiligd, en bewaar een backup van de private key en het certificaat op een veilige plek. Installeer ook de root en intermediate certificaten. Controleer met de SSLCheck of het certificaat juist is geinstalleerd en zorg voor een optimale configuratie van het SSL certificaat met deze tips en instellingen.