SonicWall SSL-VPN - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Ga naar System → Certificates en klik op de knop Generate CSR.
  2. Vul de gevraagde gegevens in. U dient ook een wachtwoord op te geven om de private key te beschermen. Dit wachtwoord is nodig bij het importeren van het certificaat.
  3. Selecteer bij Key Length uit de dropdown lijst minimaal 2048.
  4. Als alles is ingevuld klikt u op de knop Submit. Er verschijnt nu een scherm met de mogelijkheid om csr.zip op te slaan op elke gewenste locatie.

Sonicwall Aanmaken CSR