SolarWinds N-Central - Installatie Certificaat

Deze handleiding is voor SolarWinds N-Central. Als je onze SolarWinds Aanmaken CSR handleiding hebt gebruikt, kun je deze installatiehandleiding volgen.

Na uitgifte ontvang je het certificaat per e-mail. Je kunt het certificaat ook downloaden in het Control Panel.

Het certificaatbestand heeft dezelfde naam als de domeinnaam waarvoor het is aangevraagd, bijvoorbeeld www_sslcertificaten_nl.crt,

  1. Na ontvangst van het certificaat moet deze nog gecombineerd worden met de overeenkomstige root- en intermediate certificaten. Deze kun je hier downloaden.
  2. Elk type certificaat heeft een Certificaatbundel, download deze en open het bestand met een teksteditor. Plaats je eigen certificaat eronder en sla het bestand op.
  3. Log in op SolarWinds N-Central en ga naar Administration, Certificate Management, Upload en open het tabblad SSL. Upload het opgeslagen bestand met het certificaat en de root- en intermediate certificaten op deze pagina.

Alle stappen voor de installatie van het certificaat zijn voltooid. Zorg dat de certificaatbestanden goed zijn beveiligd, en bewaar een backup van de private key en het certificaat op een veilige plek. Installeer ook de root en intermediate certificaten. Controleer met de SSLCheck of het certificaat juist is geinstalleerd en zorg voor een optimale configuratie van het SSL certificaat met deze tips en instellingen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij problemen of foutmeldingen, wij helpen je graag!

point up