SSLeay

SSLeay is een open-source SSL implementatie.

• Deze handleiding gaat ervan uit dat SSLeay geïnstalleerd is en dat de executable ssleay in de PATH-variabele is opgegeven. De versie kan worden opgevraagd door ssleay version te typen in...

Lees meer

• Installatie certificaat Sla het toegemailde certificaat op in de map waar de OpenSSL-installatie zich bevindt. (Doorgaans is dit /usr/local/ssl/certs/, echter hangt dit van de distributie af). Sla de bundel met root- en...