Rumpus

• Let op: Bij het verlengen of heruitgeven van het certificaat moet de CSR via OpenSSL worden aangemaakt, doordat de private key anders direct wordt overschreven en de server hierdoor onbereikbaar wordt. Ga naar de Network ...

Lees meer

• Voor de installatie van een certificaat voor de Rumpus FTP server zijn onderstaande stappen nodig in de applicatie. Ga naar de Network Settings. Klik op Secure Services. Klik op View/Load Certificates. Kopieer het toe...