Novell NetMail - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. In het WebAdmin venster, klik op Create Certificate.
  2. Selecteer Request a New Certificate en klik op Next.
  3. Vul alle benodigde informatie in en klik op Next.
  4. Klik op Private Key om deze te downloaden en op te slaan in een lokale directory (sslpriv.pem).
  5. Klik op Certificate Signing Request om deze eveneens te downloaden en op te slaan in een lokale directory (sslcsr.pem).