MobileIron - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Login op de Mobile Iron, ga naar het menu Security en klik op Certificate Mgmt.
    2. Klik bij het onderdeel waarvoor het certificaat aangevraagd moet worden op Manage Certificate.
    3. Kies in het pulldown menu Certificate Options voor Generate CSR.

MobileIron - Aanmaken CSR
    4. Vul de gevraagde organisatiegegevens in. Let op:
      vul bij Common Name de domeinnaam in waar het certificaat voor wordt besteld.
      MobileIron - Aanmaken CSR
    5. Zorg dat de Key length op 2048 staat en klik op Generate.

MobileIron - Aanmaken CSR

6. Kopieer uit het nieuwe venster de tekst van het CSR inclusief de -----BEGIN CERTIFICATE REQUEST----- en -----END CERTIFICATEREQUEST----- tags naar een tekst bestand.
    7. Kopieer de tekst hieronder, inclusief de -----BEGIN RSA PRIVATE KEY----- en -----END RSA PRIVATE KEY----- tags naar een apart tekst bestand en sla het op. Let op: dit bestand moet opgeslagen worden met extensie .key. Zonder dit bestand is installatie van het certificaat niet mogelijk.
    8. Sluit het venster.