Juniper NetScreen OS - Installatie certificaat

Na uitgifte ontvang je het certificaat per e-mail. Je kunt het certificaat ook downloaden in het Control Panel.

Het certificaatbestand heeft dezelfde naam als de domeinnaam waarvoor het is aangevraagd, bijvoorbeeld www_sslcertificaten_nl.crt,

Installatie certificaat

  1. Sla het toegezonden certificaat tijdelijk ergens op. Sla ook de benodigde root- en intermediate certificaten op.
  2. Open het WebUI. Navigeer naar Options Objects en klik op Certificates.
  3. Ga naar het dropdownmenu bij Show en kies Local. Blader vervolgens naar het bestand met het domeincertificaat en klik op Load.
  4. Ga naar het dropdownmenu bij Show en kies CA. Blader vervolgens naar het bestand met het intermediate certificaat en klik op Load.
  5. Herhaal stap 4 voor het tweede intermediate certificaat indien aanwezig, en vervolgens nogmaals voor het rootcertificaat.
  6. In het overzicht moeten de certificaten nu zichtbaar zijn. Ga na dat het certificaat vermeld staat als Local, en de root en intermediate certificaten als CA.
    Let op: Indien na het uploaden van de certificaten het domeincertificaat staat aangegeven als CA certificaat, dan is waarschijnlijk de domeinnaam niet goed ingesteld. Pas de domeinnaam aan binnen NetScreen OS en genereer een nieuwe CSR; hiermee kan kosteloos een heruitgifte worden aangevraagd via ons Control Panel.
  7. Herstart de server.

Alle stappen voor de installatie van het certificaat zijn voltooid. Zorg dat de certificaatbestanden goed zijn beveiligd, en bewaar een backup van de private key en het certificaat op een veilige plek. Installeer ook de root en intermediate certificaten. Controleer met de SSLCheck of het certificaat juist is geinstalleerd en zorg voor een optimale configuratie van het SSL certificaat met deze tips en instellingen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij problemen of foutmeldingen, wij helpen je graag!

Gerelateerde artikelen

Juniper NetScreen OS - Aanmaken CSR

point up