Interworx

• Log in op Siteworx en klik in het linkermenu op SSL Certificate. Klik op Create CA-Signed Certificate. Vul de gevraagde organisatiegegevens in. Klik op Generate Certificate. Er verschijnt een scherm met bovenin de CSR....

Lees meer

• Installatie certificaat Log in op Siteworx en klik in het linkermenu op SSL Certificate. Klik op Install CA-Signed Cert: Open het toegezonden certificaat met een eenvoudige tekstverwerker, bijvoorbeeld Kladblok. Kopi&e...