Lotus Domino 8.x - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Klik op tabblad Server Certificate Administration.
  2. Klik vervolgens op Create Key Ring.
  3. Vul de gevraagde organisatiegegevens in, en klik op Continue.
  4. Klik op OK in het bevestigingsscherm om terug te keren naar het hoofdmenu.
  5. Klik op Create Certificate Request en kies de optie Paste into form on CA's site.
  6. Klik op Create Certificate Request om het venster met de CSR te tonen.