F5 Firepass - Installatie certificaat

Na uitgifte ontvang je het certificaat per e-mail. Je kunt het certificaat ook downloaden in het Control Panel.

Het certificaatbestand heeft dezelfde naam als de domeinnaam waarvoor het is aangevraagd, bijvoorbeeld www_sslcertificaten_nl.crt,

Installatie certificaat

 1. Login op de Admin Console.
 2. Klik op Server en daarna op Security.
 3. Klik op het tabblad Certificates.
 4. Klik naast Install/Renew Certificate op de knop Install.
 5. Klik onderaan de pagina op de knop Add new certificate.
 6. Open de bestanden met de private key, het certificaat en eventueel de root- en intermediate certificaten eerst met een eenvoudige tekstverwerker, bijvoorbeeld Kladblok. Kopieer de inhoud van deze bestanden (incusief begin- en eindregels en alle streepjes) en plak ze in de daarvoor bestemde tekstvakken:
  • In het veld Paste the new certificate in the PEM format (for Apache + mod_ssl) here kan de inhoud van het domeincertificaat te worden geplakt.
  • In het veld Paste the corresponding cryptographic key in PEM format here kan de inhoud van de private key worden geplakt. De private key is terug te vinden in het ZIP bestand dat werd gegenereerd tijdens het aanmaken van de CSR.
  • Vul het wachtwoord in indien er een wachtwoord was opgegeven tijdens het genereren van de CSR.
  • In het veld Optionally, put your intermediate certificate chain here (in the PEM format) kan de inhoud van het overeenkomstige CA-bundelbestand met de root- en intermediate certificaten te worden geplakt.
  Voorbeeld:
 7. Klik op Go!

Alle stappen voor de installatie van het certificaat zijn voltooid. Zorg dat de certificaatbestanden goed zijn beveiligd, en bewaar een backup van de private key en het certificaat op een veilige plek. Installeer ook de root en intermediate certificaten. Controleer met de SSLCheck of het certificaat juist is geinstalleerd en zorg voor een optimale configuratie van het SSL certificaat met deze tips en instellingen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij problemen of foutmeldingen, wij helpen je graag!

point up