DirectAdmin - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Let op: oudere versies van DirectAdmin staan maximaal één IP-adres toe per account. Houd er tevens rekening mee dat het plaatsen van een domein onder een admin account kan leiden tot problemen in Directadmin. Maak indien mogelijk gebruik van een reseller- of gebruikersaccount.

Aanmaken CSR

1. Log in op de DirectAdmin control panel.
  2. Ga naar Advanced ToolsInstall SSL Certificates, of naar Advanced FeaturesSSL Certificates (afhankelijk van de versie).
  3. Klik op Create a Certificate Request en vul de gevraagde organisatiegegevens in.
    Let op: vul bij Common Name de domeinnaam in waar het certificaat voor wordt besteld.

DirectAdmin - Aanmaken CSR

4. Klik op Save. Er opent zich een scherm met de aangemaakte CSR.

DirectAdmin - Aanmaken CSR