Cisco NAC Appliance - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Open de Administration Module, open de CCA Manager en klik onder Clean Access Manager op tabblad SSL Certificate.
  2. Kies uit de lijst de optie Export CSR/Private Key/Certificate.
  3. Klik op Export CSR.
  4. Open het bestand met de CSR.

Het is overigens ook verstandig om een backup te maken van de Private Key; gebruik hiervoor de Export-knop achter Currently installed private key.