Novell Netware 6.x - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Aanmaken Private Key en CSR

1. Start Console One op.
  2. Rechtsklik de container van de server, kies New en klik op Object.
  3. In het New Object venster, kies NDSPKI: Key Material. Klik vervolgens op OK.
  4. In het venster Create Server Certificate (Key Material), selecteer de server waarvoor de CSR moet worden aangemaakt.
  5. Ga na dat de optie Custom Creation Method geselecteerd is en klik op Next.
  6. Kies de optie External Certificate Authority en klik op Next.
  7. Selecteer een sleutelgroote (ten minste 2048) en zet een vinkje naast Allow Private Key To Be Exported. Klik wederom op Next.
  8. Klik op Edit naast het Subject Name-veld en vul de gevraagde organisatiegegevens in. Klik daarna op OK en wederom op Next.
  9. Controleer de ingevoerde gegevens en klik op Finish. Er wordt gevraagd om het bestand op te slaan; dit bestand bevat uw CSR.