Ensim Webppliance - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Aanmaken CSR

1. Log in op de Ensim Webppliance server als Site Administrator.
  2. Kies de website waarop het SSL certificaat moet worden geïnstalleerd.
  3. Klik in het linkermenu op Services.
  4. Klik op het potloodje achter Apache Web Server

Ensim Webppliance - Aanmaken CSR

5. Klik vervolgens in het menu bovenin op SSL Settings.
  6. Scroll helemaal naar beneden en klik op Generate.
  7. Vul de benodigde organisatiegegevens in en klik op Save.

Ensim Webppliance - Aanmaken CSR

8. De Private Key en de CSR worden getoond.

Ensim Webppliance - Aanmaken CSR