Het certificaat lijkt geïnstalleerd, maar Outlook geeft een foutmelding wanneer ik verbinding maak.

Outlook 2007 geeft een beveiligingswaarschuwing, dat de naam op het beveiligingscertificaat niet overeenkomt met de naam van de website

Dit komt waarschijnlijk doordat Outlook ingesteld staat om verbinding te maken met een andere domeinnaam dan diegene die in het certificaat staan opgenomen. Indien de server bijvoorbeeld een certificaat heeft voor www.sslcertificaten.nl en Outlook verbindt met dezelfde server via mail.sslcertificaten.nl dan verschijnt deze melding. Dit is op te lossen door het gebruikte domeinnaam te wijzigen binnen Outlook, of anders een certificaat af te nemen voor het in Outlook gebruikte/gewenste domeinnaam.

 

Contact met Xolphin

Is het probleem nog niet opgelost? Neem dan contact met ons op. Graag ontvangen wij een beschrijving van je probleem en zoveel mogelijk relevante aanvullende informatie, zoals de output van SSLDiag, een screenshot van de foutmelding, de handelingen waarbij het voorkomt en eventuele logbestanden of meldingen. Wij zullen er dan naar kijken en er zo snel mogelijk op terugkomen.

point up