Windows Server 2016 Essentials - A trusted SSL Certificate request is in progress

De volgende foutmelding verschijnt:

'A trusted SSL Certificate request is in progress'.

Windows Server 2016 Essentials - A trusted SSL Certificate request is in progress

Het is mogelijk dat deze foutmelding verschijnt tijdens de configuratie van Access Anywhere wanneer je gekozen hebt voor de optie My certificate provider needs more time to process the request. Sluit de melding en volg de handleiding Windows Server 2016 Essentials - Installatie Certificaat om het request te voltooien.

point up