Sectigo Subscriber Agreement

Voor de uitgifte van EV certificaten zijn er een aantal controles nodig. Een van de controles is het verplicht akkoord te gaan met de voorwaarden van de CA.

Voor Sectigo EV certificaten is het tegenwoordig mogelijk dit direct online te doen. Zodra er akkoord is gegaan vindt de telefonische validatie plaats. Een URL naar de Sectigo Subscriber Agreement wordt verstuurd per e-mail, dit gebeurt via ons Control Panel of via onze API. Je kunt hierbij aangeven naar welk e-mailadres de e-mail gestuurd moet worden. Bij gebruik van de API is het ook mogelijk om de taal aan te geven. De standaard taal is Nederlands.

De email die wordt verstuurd heeft de volgende tekst:

Geachte klant,

Er is bij ons een aanvraag binnengekomen voor een Sectigo EV SSL Certificaat voor www.sslcertificaten.nl

Om deze aanvraag uit te geven moet je akkoord gaan met de aanvraag en het Subscriber Agreement van Sectigo.

Je kunt dit akkoord geven op de volgende pagina:

https://www.sectigo.nl/SA/##########/##########

Is de aanvraag niet bekend bij je? Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Sectigo

Door op de meegezonden URL te klikken, komt de gebruiker uit bij de onderstaande website. Hier moeten alle invoer velden worden opgegeven en er moet een akkoord op de voorwaarden worden gegeven.

Wanneer deze is verzonden wordt de telefonische validatie gestart.