VMware Horizon Client - Dit certificaat is niet vertrouwd

Bij gebruik van Horizon Client voor Chrome OS, versie 3.4 of hoger,, kunnen gebruikers de foutmelding "Dit certificaat is niet vertrouwd" krijgen.

Dit probleem zal alleen ontstaan wanneer er gekozen is voor een van de onderstaande als als certificaatcontrolemodus:

• Maak nooit verbinding met niet-vertrouwde servers
  • Waarschuwen voordat verbinding wordt gemaakt met niet-vertrouwde servers

De oplossing voor dit probleem is het selecteren van Verifieer geen server-identificatiecertificaten als certificaatcontrolemodus.