Het Comodo Trustlogo hoek plaatje beweegt tijdens het scrollen

Als het Trustlogo hoek plaatje beweegt tijdens het scrollen kan dat verschillende oorzaken hebben:

• Zorg ervoor dat de DOCTYPE goed is ingevuld en niet misvormd. Dit element zorgt ervoor hoe de webpagina gerendered wordt in Internet Explorer.

• Het HTML document moet een goede format hebben en mag geen open <html>,<head>,<body> tags hebben. Om er zeker van te zijn dat uw code op de webpagina goed staat, zie de volgende link om uw html te valideren: http://validator.w3.org/

• Bekijk nogmaals de installatie instructies van het Trustlogo Hoek plaatje. Er zijn twee Javascript delen die gekopieerd/geplakt dienen te worden. De plaatsing van deze delen is belangrijk. Het eerste deel moet ingevoegd worden voor de </head> tag en deel 2 moet ingevoegd worden voor de </body> tag.