QNAP NAS

  • Gebruik OpenSSL om een certificaat te genereren voor gebruik in een QNAP NAS. Daarvoor kan de onderstaande handleiding worden gevolgd:  OpenSSL Aanmaken CSR ...

    Lees meer

  • Login op de QNAP server en ga naar Home → System Administration → Security page, klik vervolgens op de SSL Secure Certificate & Private Key tab.

    Lees meer

SSLCheck

De SSLCheck controleert of je certificaat goed op je server is geïnstalleerd en of er mogelijke problemen zijn.