NetWin Surgemail

• Aanmaken CSR Open de Web Admin. Ga naar de Globals pagina. Klik op SSL Certificates Configure . Klik op de knop New CSR om het proces voor het aanmaken van een nieuw keypair en CSR te starten. Hiermee wordt ook een ti...

Lees meer

• Installatie certificaat Start de Web Admin. Ga naar de Globals pagina en klik op SSL Certificates Configure. Open het toegezonden certificaat met een eenvoudige tekstverwerker, bijvoorbeeld Kladblok. Open ook de eventu...