Xolphin maakt nu deel uit van Sectigo. Als onderdeel van onze voortdurende strategie om de nieuwste technologie in onze validatieprocessen te benutten en de validatietijden van Xolphin-klanten te verbeteren, werkt Sectigo het Xolphin-platform en de API's bij. Dit betekent echter dat er wijzigingen in de API komen voor resellers die OV/EV SSL- en Code Signing-certificaten verkopen die door Sectigo zijn uitgegeven.

Voor meer informatie zie onze gids. Voor vragen neem contact op met Xolphin Support.

NetWin Surgemail

• Aanmaken CSR Open de Web Admin. Ga naar de Globals pagina. Klik op SSL Certificates Configure . Klik op de knop New CSR om het proces voor het aanmaken van een nieuw keypair en CSR te starten. Hiermee wordt ook een ti...

Lees meer

• Installatie certificaat Start de Web Admin. Ga naar de Globals pagina en klik op SSL Certificates Configure. Open het toegezonden certificaat met een eenvoudige tekstverwerker, bijvoorbeeld Kladblok. Open ook de eventu...