Mirapoint

• In het Admin scherm, klik op Security and Certificates. Selecteer (CSR) Vul alle gevraagde gegevens in. Kik op Download en sla het bestand op als (.txt) bestand.

Lees meer

• Selecteer in het Admin scherm op uw webserver: Security → Certificates → Intermediate CA Certificate. Hier staat een overzicht van alle momenteel geïnstalleerde CA certificaten. Installeer nog niet aanwezige...