ISA 2006 - Aanmaken CSR

Volg de volgende procedures om een SSL certificaat aan te vragen en te installeren op een computer met IIS geïnstalleerd. Let op:

- Als default staat deze Website op Stopped. Laat de Website op deze instelling staan.

- Bevestig dat de private key voor het certificaat dat u gaat installeren geëxporteerd kan worden.

Na installatie van het certificaat in IIS: Voor het importeren van het certificaat op ISA 2006 volg de stappen in Microsoft ISA 2006 - Exporteren en Importeren certificaat.

1. In IIS, creëer een nieuwe Website, laat de website verwijzen naar een nieuwe, lege directory

2. In IIS Manager, vouw de locale computer uit, rechterklik op de Web Sites folder, klik op New, en klik op Web Site om de  Web Site Creation Wizard te starten.

3. Klik Next op de Welcome pagina.

4. Typ in het Description veld een naam voor de Website. Bijvoorbeeld, typ ISA Cert Site, en klik op Next.

5. Accepteer de default instellingen op de IP Addres and Port Settings pagina.

6. Voer op de Web Site Home Directory Page een pad in voor de Website. Bijvoorbeeld, c:\temp.

7. Accepteer de default instellingen op de Web Site Access Permissions pagina en klik op Next.

8. Klik op Finish om de Web Site Creation Wizard te voltooien.

9. Volg de stappen in Microsoft_IIS_-_Aanmaken_CSR  en  Microsoft_IIS_-_Installatie_certificaat  om een certificaat te

creëren en te installeren met gebruik van de Website  die u heeft gecreëerd bij stap 1.