Meerdere certificaten op hetzelfde IP-adres

U kunt slechts een SSL certificaat per listener gebruiken. Indien alle sites worden gepubliceerd met gebruik van dezelfde domeinnaam, kunt u een wildcard certificaat gebruiken, en dan een enkel IP adres en een enkele listener gebruiken om meerdere sites te publiceren. Bijvoorbeeld, indien u de volgende sites wilt publiceren: OWA, Website1, Website2 op domein.nl, dan kunt u een wildcard certificaat gebruiken voor de ISA Server computer voor *.domein.nl.