IIS - Local Machine Certificate Store via mmc openen

Volg de volgende stappen om de Local Machine Certificate Store te openen via de mmc snap-in:

1. Klik op menu StartUitvoeren en typ mmc gevolgd door Enter.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

2. Klik File en selecteer Add/Remove Snap in en klik in het volgende venster op Add... .
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

3. Selecteer Certificates vanaf de Add Standalone Snap-in box en klik op Add.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

4. Kies Computer Account en klik op Next.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

5. Kies Local Computer en klik op Finish.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

6. Sluit de Add Standalone Snap-in box en klik op OK in het Add/Remove Snap in scherm.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

7. Ga terug naar de MMC.
point up