IIS - Aanmaken well-known folder

Om deĀ validatie met een bestand te kunnen uitvoeren, moet het bestand beschikbaar zijn op een specifiek pad van de webserver. Het is noodzakelijk dat het pad een hidden directory bevat, wat normaal wordt gedaan door een punt voor de mapnaam te plaatsen. Windows Servers staan echter geen punt in een mapnaam toe. Volg in plaats hiervan onderstaande stappen:

1. Maak een map aan op de C-schijf, noem deze well-known en maak hier een map in aan genaamd pki-validation. Voorbeeld: C:\well-known\pki-validation
  2. Plaats het tekstbestand in de pki-validation map.
  3. Open de IIS Manager op de server, klik met je rechtermuisknop op je site en kies Add Virtual Directory...
  4. Vul als Alias .well-known in en vul bij Physical path het pad in naar de map. Eerder genoemd voorbeeld: C:\well-known\pki-validation
  5. Eindig met de OK knop. De map en de inhoud functioneert nu naar behoren.