Overname Xolphin door Sectigo

Een nieuw hoofdstuk voor Xolphin

Xolphin is overgenomen door Sectigo, gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen voor digitale identiteitsbeheer, waaronder SSL certificaten, DevOps, IoT en PKI-beheer op bedrijfsniveau en webbeveiliging. Door expertise en middelen te combineren met deze internationale certificeringsinstantie (CA), bouwt Xolphin verder op onze positieve klantwaardering voor ondersteuning en snelle Extended Validation (EV) certificaat validatie.

Xolphin a Sectigo Company

Sinds de oprichting van Xolphin in 2002 hebben we meer dan een miljoen certificaten uitgegeven aan meer dan 50.000 klanten in Europa. Daarnaast hebben we een actief netwerk van 3.000 resellers die vertrouwen op onze expertise om snel SSL certificaten te leveren om websiteverkeer te beveiligen, kwetsbaarheidsscans uit te voeren en digitale handtekeningen te leveren voor e-mail, code signing en PDF-ondertekening. het combineren van onze 18-jarige historie van expertise en middelen met Sectigo, geeft een goede positie om ons aanbod aan oplossingen voor digitale identiteit en security te versterken en de verwachtingen van klanten en resellers te blijven overtreffen. Voordelen die je van deze overname kunt verwachten, zijn onder meer:

  • De klant staat voorop

We zijn trots op de goede boordelingen van onze klantenservice. Onze focus op klanttevredenheid wordt verder versterkt door onze krachten te bundelen met Sectigo. Met een uitgebreid wereldwijd verkoop- en supportteam blijft onze toewijding aan snelle en betrouwbare levering van SSL certificaten intact.

  • Uitgebreid pakket aan oplossingen

Door het aansluiten bij de wereldwijde organisatie van Sectigo, kan ons team klanten een uitgebreide set aan digitale identiteits- en websecurity oplossingen bieden. Bijvoorbeeld toegang tot het volledige portfolio van Sectigo's oplossingen, waaronder het Sectigo Web Security Platform, Sectigo Certificate Manager en andere innovatieve beveiligingstechnologieën. Bovendien zal onze wereldwijde voetafdruk voor ondersteuning en validatie flink toenemen en een positieve invloed hebben op de snelheid van uitgifte van certificaten.

  • Toonaangevende ervaring

Sectigo is een toonaangevende CA met meer dan 20 jaar ervaring in online vertrouwen over de hele wereld. Xolphin heeft zich na 18 jaar gevestigd als de grootste aanbieder van SSL certificaten en digitale handtekeningen in Nederland. Samen bouwen we aan klantervaring van wereldklasse, en benutten we onze gecombineerde branchekennis om de tevreden klanten en partners van Xolphin nog beter van dienst te zijn.

Persbericht van Sectigo

Aankondiging van Xolphin

Veelgestelde vragen

Waarom bundelen Xolphin en Sectigo hun krachten?

Zowel Xolphin als Sectigo delen een visie om innovatie te stimuleren en toonaangevende oplossingen te bieden die bedrijven van elke omvang beschermen tegen online bedreigingen, terwijl we beiden ook focussen op een een sterk team en een sterke cultuur opbouwen. We werken al jaren samen met Sectigo en hebben veel synergie tussen onze twee organisaties ontwikkeld. Onze klanten en partners zullen onmiddellijk profiteren van deze overname omdat we meer waarde, meer innovatieve oplossingen en nog betere ondersteuning kunnen bieden. Deel uitmaken van Sectigo is een essentiële stap in onze groeistrategie en we zijn enthousiast over wat de toekomst in petto heeft.

Wat gebeurt er met Xolphin?

Het merk, de website en de bedrijfsactiviteiten van Xolphin blijven als een aparte entiteit opereren onder de noemer 'Xolphin, A Sectigo Company'. Er zijn geen wijzigingen in de bedrijfsfuncties bij Xolphin.

Krijg ik nog steeds hetzelfde ondersteuningsniveau?

Ja. Door onze krachten te bundelen met Sectigo, kunnen we onze ondersteuning en validatie handhaven en intensiveren, en tegelijkertijd extra middelen bieden aan onze klanten en resellers. We bieden nog steeds persoonlijke service, een uitstekende klantgerichte benadering en toonaangevende oplossingen die je van ons kent en die je gewend bent.

Wat gebeurt er met de bestaande oplossing die ik via Xolphin heb gekocht?

Er zijn geen wijzigingen in je bestaande oplossingen en je hoeft je certificaat niet opnieuw te bestellen of opnieuw te installeren. Wanneer je certificaat moet worden verlengd, heb je dezelfde opties om je certificaat bij ons te verlengen.

Komen er wijzigingen in mijn contract of algemene voorwaarden?

Nee.

Blijft Xolphin het bestaande productassortiment aanbieden en ondersteunen?

Ja. Er worden op dit moment geen wijzigingen aangebracht in ons bestaande productassortiment. We hebben wel plannen om meer Sectigo-oplossingen aan ons portfolio toe te voegen naarmate onze teams hun krachten bundelen.

Veranderen mijn ondersteunings- of verkoopcontacten?

Nee. Je bestaande contacten en hun contactgegevens blijven hetzelfde.

Gaat de prijsstructuur wijzigen? Of wijzigen specifieke oplossingen die ik momenteel gebruik?

Er zijn geen wijzigingen in je Sectigo prijzen. De prijzen van andere leveranciers zijn aangepast naar marktconform niveau. Specifieke oplossingen zullen blijven evolueren, aangezien het bedrijf zich blijft inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die superieure klantwaarde creëren.

Zijn er wijzigingen in het management als gevolg van deze overname?

Maarten Bremer en de rest van het kernteam van Xolphin blijven intact en zetten zich volledig in om met Sectigo samen te werken om het groeitraject van Xolphin voort te zetten.

Kan ik nog steeds certificaten van andere CA’s bestellen?

Op dit moment zijn alle producten nog verkrijgbaar. Wel zijn er plannen om in de toekomst volledig over te stappen naar Sectigo producten.

Kan ik als reseller nu meer korting krijgen op op Sectigo producten?

Om dit te bespreken kun je contact opnemen met je accountmanager.

Komen er wijzigingen in het Control Panel, de API of WHMCS module?

Nee, hier wordt niets in gewijzigd.

Gaan jullie het volledige Sectigo assortiment aanbieden?

Ja.

Wie gaat mij factureren?

Je zult nog steeds gefactureerd worden door Xolphin.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via sales@xolphin.com.

point up