Ensim

Ensim Logo

Ensim WEBppliance is een gemakkelijk te gebruiken hostingpakket voor bedrijven en hosters die een professionele oplossing nodig hebben voor het hosten van websites.

• Aanmaken CSR Log in op de Ensim Webppliance server als Site Administrator. Kies de website waarop het SSL certificaat moet worden geïnstalleerd. Klik in het linkermenu op Services. Klik op het potloodje achter...

Lees meer

• Installatie certificaat Log in op de Ensim Webppliance server als Site Administrator. Kies de website waarop het certificaat moet worden geïnstalleerd. Klik in het linkermenu op Services. Klik op het potloodje achter Apache Web...