DotNetNuke - HTTPS instellen

In DotNetNuke is het vereist dat het SSL certificaat al geïnstalleerd is in IIS.

Volg hierna de volgende stappen om SSL in te schakelen in DotNetNuke:

• Log in op de back-end van DotNetNuke
  • Navigeer naar ‘Site Settings’ en klik op het tabblad ‘Advanced’
  • Open ‘SSL Settings’
  • Vink ‘SSL Enabled’ aan

SSL forceren

SSL forceren voor DotNetNuke kan niet met een .htaccess-bestand, omdat deze alleen compatibel is met Apache. Volg hiervoor de volgende stappen:

• Log in op de back-end van DotNetNuke, navigeer naar ‘Site Settings’ -> ‘Advanced’ en open ‘SSL Settings’
  • Vink ‘SSL Enforced’ aan