Foutmelding - Certificate is not trusted op MacOSX

Bij het gebruik van de Citrix Client onder Mac OSX verschijnt de foutmelding "Certificate is not trusted".

Dit komt doordat de Citrix client op Apple OS X slechts beschikt over een paar rootcertificaten. Hierdoor zal het rootcertificaat moeten worden toegevoegd aan de Citrix Client. Controleer hierbij wel dat de foutmelding niet verschijnt bij het gebruik van een Win32 Client op Windows. Wanneer deze foutmelding ook op Windows verschijnt, dan betekent het dat het certificaat op de server nog niet goed is geïnstalleerd.

Het rootcertificaat kan met de volgende handleiding worden toegevoegd aan de Citrix client:
http://support.citrix.com/article/CTX108800&se.