Barracuda Spam en Virus Firewall 300 v.5 - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Om de CSR aan te maken dient u als administrator ingelogd te zijn in de web interface van Barracuda.

1. Ga naar de Advanced tab en klik vervolgens op Secure Administration.

2. Bij Certificate type selecteert u Trusted (Signed by a trusted CA). Hierna klikt u op Edit Data naast Certificate Signing Request (CSR).

3. Voer de gevraagde informatie in, sla de CSR op en stel de keysize van de private key in op 2048 bits. Nadat u alles heeft ingevuld klikt u op Save Changes.
    • Common name: De gewenste domeinnaam, bijvoorbeeld www.sslcertificaten.nl.
    • Country Code: Landcode (NL).
    • State or Province: Provinicie.
    • Locality (City): Plaatsnaam.
    • Organization (Company) Name: Bedrijfsnaam, bijvoorbeeld Xolphin BV.
    • Organizational (Departmental) Unit: Bijvoorbeeld ICT of Systeembeheer.
    • Key Size: Selecteer minimaal 2048 bit.

Barracuda Spam en Virus Firewall 300 v.5 - Aanmaken CSR

4. Klik nu op Download om de CSR op te slaan.

5. Wijzig het certificaat type in Private (Self-signed) en klik vervolgens op Download naast Private Key (private_key.txt).
    Sla dit bestand op op een veilige plaats, omdat u het later nog nodig heeft bij het installeren van het SSL Certificaat.