Azure

• Microsoft Azure biedt geen mogelijkheid om een CSR aan te maken. Maak gebruik van IIS om een CSR te genereren, het certificaat te installeren en het vervolgens te exporteren naar een PFX bestand. Voor het aanmaken van een CS...

Lees meer

• Hieronder vindt u de nodige stappen om een certificaat te installeren op uw Azure website. Omdat Azure zelf geen mogelijkheid biedt om een certificaat te installeren, gaan we er in deze handleiding vanuit dat het certificaat ...