Ahsay v7 - Aanmaken CSR

Deze handleiding is voor Ahsay v7 CBS. Deze toepassing heeft een ingebouwde CSR-generator waardoor de CSR niet extern aangemaakt hoeft te worden

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Log in op je Ahsay toepassing en navigeer naar System Settings, Basic en open het tabblad SSL. Klik onder SSL Certificate op de gele plusknop.
  2. Een nieuwe pagina wordt getoond waar je de vereiste informatie kunt invullen. Klik op de knop Volgende zodra je klaar bent.
  3. Je ontvangt nu de CSR die je nodig hebt om een certificaat aan te vragen via onze website. Op de Ahsay SSL Certificate pagina zie je de status pending staan.
  4. De gegenereerde private key wordt opgeslagen in de Ahsay toepassing, deze wordt gebruikt bij de installatie van het certificaat. Je bent nu helemaal klaar om het certificaat te bestellen.