WHM-CPanel - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Aanmaken CSR

1. Login op de cPanel control panel.
  2. Ga naar SSL/TLS Manager
    Klik op SSL/TLS Manager onder het kopje Security.
  3. Kies Generate
    Klik op Generate, view, upload, or delete your private keys.
    Private Key aanmaken
  4. Selecteer onder het kopje Generate a New Key de domeinnaam waarvoor het certificaat moet worden aangevraagd. Indien het niet in de dropdownmenu staat vermeld kan het handmatig worden ingevoerd.
  5. Klik op Generate.
  6. De Private Key en de bijbehorende informatie wordt nu getoond. Klik op Return to SSL Manager.
  7. Klik op Generate, view, or delete SSL certificate signing requests.
  8. Vul de CSR-velden in en klik op Generate.
    CSR aanmaken
    De CSR wordt nu getoond.