BEA Weblogic 6.0 - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Ga naar https://hostname:port/Certificate om de Certificate Request Generator servlet op te starten. Het door de servlet benodigde .war-bestand staat opgeslagen in de map /wlserver6.0/config/mydomain/applications en wordt automatisch geïnstalleerd bij de installatie van de server.
  2. Vul de benodigde organisatiegegevens in voor de certificaataanvraag.
  3. Klik op de knop Generate Request. Er wordt een sleutelpaar en een CSR aangemaakt. De CSR is opgeslagen als een .pem-bestand.