Website Pro

• Aanmaken CSR Open de Website Server Properties en klik op de Key Ring tab. Klik op New Key Pair: Vul de gevraagde organisatiegegevens in. Kies geen Certification Authority (CA). Klik op Done. De CSR is opgeslagen in ...

Lees meer

• Installatie certificaat Sla het toegezonden certificaat op. Open de Website Server Properties en klik op tabblad Key Ring: Klik op de knop Add Key Pair & Certificate: Kies het bestand met het domeincertificaat en...